RESTAURANT : HOUDT van ETEN

UIT ETEN.

Het overkomt me geregeld. Zin om uit eten te gaan. Een nieuw restaurantje uit proberen en daar gaan genieten van de vele explosieve smaken. Is dat één van de goede kanten van de economische malaise waarin wij verkeren? Het valt niet meer te ontkennen dat we bewuster zijn geworden van wat we eten en uitgeven.
De keuze voor kwaliteit is belangrijker dan ooit en de natuur dichtbij huis wordt herontdekt. Eerlijke verhalen over eerlijke producten.
En vanavond was er weer zo'n moment dat er iets borrelt van... Uit Eten! De aanleiding kan simpel zijn: Een tien minuten gesprek over mijn zoon met zijn juf op de school in de stad Groningen. Manlief kwam even over vanuit Harlingen (tijdelijke werkplek van drie dagen) Dus een heerlijke aanleiding om na het schoolbezoek even heerlijk uit eten gaan!

Wij op zoek naar een restaurant van onze smaak en kwaliteit. En... gevonden!  Net nieuw, 3 maand jong .


Zeer gezellig, stoer en sfeervol, ruim opgezet, lekkere stoelen om op te zitten  een open keuken, een lounge gedeelte,  leuk en attent personeel, waar je je onmiddellijk thuis voelt .

We hebben ons laten verwennen met: Een Proeverij van voorgerechten. Zachte, pittige, romige en tongstrelende smaken.

Het hoofdgerecht : Chef's bistecca van biologisch Afrikaans rund, werd stoer geserveerd op een houten plank met een mooi Japans koksmes. Het vlees, botermals en door de professionele hand van de meester bereid waardoor de smaak voortreffelijk.was!

De crème brulee, van kokosmelk en sinaasappel en een canelle van chocolademousse scoorde hoge punten vanwege een perfecte gekarameliseerde laag suiker. Het contrast tussen de glasharde suikerlaag en romig-zachte vla was uitmuntend!

Heerlijk nagenieten van een cappuccino, romig en zacht van smaak.

Wat een heerlijke culinaire smaakvolle avond in een fantastisch gezellig restaurant.

Een echte aanrader!
  
Houdt van Eten  kun je vinden in de  Herestraat 96 ,9711 LM Groningen.

website: www.houdtvaneten.nl.

Lieve groeten  Louise