KOOKBOEK GALVIN

 Kookboek:
 1 mei 2010 zijn wij in het restaurant La Chapelle beland door gewoon even van te voren googelen.
Niets vermoedend dat dit voor ons een restaurant zou worden met de titel:  "Terug verlangend."
In Nederland hebben we ook zo eentje met deze titel. " De herberg van Smallingerland in Rottervalle"
Geweldige keuken met geweldige smaken. Dit zijn van die restaurants waar je tegen elkaar zegt: dit was zo intens lekker, hier komen weer. En zo ook in Londen. Dus wij naar Londen  op 30 april  2011  en wederom zaten wij 1 mei in La Chapelle. En ...voortreffelijk gegeten! Wij kregen van de bediening een tip dat er een kookboek van de gebroeders in de maak was.

Vandaag dus het  kookboek besteld bij :http://www.galvinrestaurants.com/

La Chapelle is geprezen als een van Londen's meest inspirerende locaties met zijn 30 meter hoge gewelfde plafond, en bekroonde design en verlichtingDit monumentale Victoriaanse school kapel is inderdaad een geweldig restaurant voor heerlijk eten.
 Gelegen in het steeds populairder en ambachtelijke wijk Spitalfields
 
 Chef Patron Jeff Galvin geeft consequent  menu's  van de  moderne Franse keuken door. Het behalen van een Michelin-ster in de 2011 was indrukwekkend.  Ook omdat het restaurant nog maar een jaar was geopend.  

De bediening onder leiding van Alessandro Piombino en zijn team combineert moeiteloos warme, vriendelijke en attente gastvrijheid met een subtiel gevoel voor traditie en decorum in overeenstemming met de grandeur van het gebouw.