BAKKEN EN NORDIC WARE

Mooie lentedagen en bakvormen

Heerlijk, we hebben alweer van die fantastische lentedagen met veel zon. Elk jaar opnieuw kijk ik ernaar uit en altijd verrast het me. Als de wintermaanden koud, nat en guur zijn dan verlang je zo naar de eerste warme zonnestralen en een nieuwe wereld van mogelijkheden lijkt voor je open te gaan. Voorjaarszon geeft je zo ontzettend veel energie en werkt beter dan honderd energiedrankjes tegelijk! Bij mij zet zo'n energieshot zich om in een onweerstaanbare drang om met zakken en bezem door het huis te gaan. Meer licht en minder rommel is wat ik wens. Het is onvoorstelbaar wat een gezin van zes kan verzamelen. Zeker als je een schuur van 1500 vierkante meters hebt!!  Maar ook in huis loopt het gezin nu gevaar als ze onachtzaam met hun spullen omspringen. Door mijn lenteschoonmaakenergie lopen ze de kans dat ze hun spullen niet meer zullen terugvinden.

Kasten worden leeggehaald: sommige spullen gaan onherroepelijk de vuilnisbak in, en anderen verhuizen op marktplaats. Als ik iets niet doe, is het verzamelen. Denk aan mensen die vitrinekasten vol hebben. Maar mijn kast met bakvormen en blikken puilde wel uit.


Vormen die niet meer gebruikt werden, omdat ik ze heb ingeruild voor Nordic Ware bakvormen.
Dus actie lijkt geboden en ben ik vast besloten om dit deel van de inboedel, na jaren lange trouwe bewezen dienst, tot een museumcollectie te laten behoren. Ze gaan in een doos op zolder met opschrift "curiosa". Misschien ga ik toch nog eens een serieuze verzameling aanleggen.......

Een serieuze verzameling is het wel geworden met mijn nieuwe bakvormen van Nordic Ware.

Platinum serie van Nordic Ware is een serie van zware bakvormen van gietaluminium. Haarscherpe details, perfecte bakresultaten en gelijkmatige bruining. De professionele anti-aanbaklaag zorgt er voor dat het baksel makkelijk lost. U kunt u oven 10 graden lager zetten doordat het matriaal zeer goed geleid.
Deze Nordic Ware serie bestaat uit prachtige vormen met diverse thema`s. En de bakvormen  zijn zo oerdegelijk, dat ze een leven lang meegaan! Eenmaal mee gebakken ...... dan ben je om. 


En het hoeft niet altijd een verjaardag of feestje te zijn. Het kan ook voor een doordeweekse dag. Mix in een handomdraai een cakemix van Haymaheerd tot beslag en doe dit in een prachtige rozenvorm en na 55min verrast u uw gezinsleden met zo'n geweldige mooie roos!Nu bij de Haymaheerd de maandaanbieding Maart: 

 Nordic Ware Roses of Sweetheart Rose pan 

van €34,95 voor €29,95
 Nou mensen ik ga weer aan de slag met mijn voorjaarsopruiming en als beloning iets heerlijks bakken in één van mijn Nordic Ware vormen.. Mijn gehele voorraad bakvormen van  Nordic Ware zijn te bewonderen en te bestellen in mijn webshop en natuurlijk ook in de winkel van Haymaheerd.

Lieve bakgroeten Louise